ÖĞRENCİMİZDEN ANLAMLI BAŞARI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğünün,  Çocuklarımızın güvenlik bilinci ve kültürünün geliştirilmesine katkı sağlamak adına düzenlemiş olduğu ''Çocukların Dünyasında İş Sağlığı ve Güvenliği'' konulu resim yarışmasında okulumuz 4/C Sınıfı Öğrencisi Ecrin KARAKAŞ' ın çizmiş olduğu resim Bursa Tayyare Kültür Merkezinde sergilenmeye uygun bulundu. Öğrencimiz çizmiş olduğu resimle öncelikle okul birincisi olmuş, ilçe değerlendirmesinde derece alarak ilde sergilenmeye layık bulunmuştur. Sergi açılışına davet edilen öğrencimiz Bursa Büyükşehir Belediyesince ödüllendirilmiştir. Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutlar öğretmenini ve ailesini tebrik ederiz.

OKULUMUZDA RANDEVU SİSTEMİ İLE VELİ GÖRÜŞMELERİ AKTİF EDİLMİŞTİR.