SESLERİN KALEMDEKİ RİTMİ/The Rhythm Of Sounds On The Pen İsimli eTwinning Projesi Kapanış Etkinliği - 1/C Sınıfı Öğretmeni Hatice KOYUNCU

Okulumuz Öğretmenlerinden 1/C Sınıf Öğretmeni Hatice KOYUNCU ve öğrencilerinin yürütmüş olduğu SESLERİN KALEMDEKİ RİTMİ/The Rhythm Of Sounds On The Pen İsimli eTwinning Projesi için kapanış etkinliği düzenlendi. Kapanış etkinliği için davet edilen BİLSEM Türkçe Öğretmeni, Yazar, Editör Sayın Burcu HIZIR, Proje Öğretmenlerine ve öğrencilerine "Yaratıcı Yazma Eğitimi ve Atölyesi" düzenledi. Öğretmenler ve öğrenciler yaratıcı yazabilmenin önemi konusunda yeni bilgiler öğrendiler ve yaratıcı ve eleştirel düşünebilmenin yaratıcı yazma açısından ne kadar önemli olduğunu kavradılar. Öğretmen ve öğrenciler etkinlik boyunca hem eğlendiler hem de yaratıcı yazma yolculuğu yapmış oldular.

03-06-202103-06-2021

Yayın: 03.06.2021 - Güncelleme: 05.12.2022 12:24 - Görüntülenme: 490